24 Ağustos Etkinlik Yol Haritası

09.08.2022 10:23
Belediye Başkanımız Ömer Yıldız'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e anlattığı Dereçinemizden İzmir'e uzanan "kurtuluş etkinlikleri" İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından proje haline getirilmiştir. Projenin fikrini veren Belediye Başkanımızın, Vekilimiz Sayın Burcu Köksal'ın da desteği ile çabaları Büyük Taarruz' un yüzüncü yılında hayata geçmiştir. Yapacağımız Halk Günü'nde ayrıntılı bilgi sizlere verilecek olup, özetle; Merdan Yanardağ moderatörlüğünde Zülfü Livaneli, Emre Kongar ve Tunç Soyer söyleşisi (Batı Cephesi, Büyük Taarruz), Haluk Levent konseri ve kurtuluşu simgeleyen, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu etkinliklerinde iki yıldır yürüyüşü başlatan Şanlı Bayrağımızın Dereçinemizden İzmir'e devir teslimi ve "Zafer Yürüyüşü" başlangıcı olan (Dereçine- Kırca- Sultandağı- Yesilçiftlik) hattı yürüyüşü yapılacaktır.
Dereçinemizin tanıtımı için, değerleri ile hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
yorum ekle