Yeni Aracımız Halkımızın Hizmetinde

04.06.2021 14:55
Dereçine Belediyesi her belediye gibi Türkiye Belediyeler Birliği üyesidir. Bu sebeple her ay aidat kesilir. Belediyeleri de birlik destekler. Daha önce hiç hibe almamış belediye olduğumuzdan yaptığımız girişim sonucu hibe kamyonumuz belediyemize teslim edilmiştir. Kamyonun sahibi ve hak edeni Dereçine halkıdır.
Kamyonun hibesinde vesile olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun Birlik başkanı Sayın Fatma Şahin, encümen üyeleri Sayın Hasan Akgün Sayın Fethi Yaşar , Sayın Kazım Kurt, Sayın Abdül Batur, Milletvekilimiz Sayın Burcu Köksal, Belediyeler Birliği genel sekreteri Sayın Birol Ekici, destek şube müdürü Sayın İbrahim Azak ve İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne teşekkür ederiz.
Hakkınız olan hibeyi aldığınız için de siz Değerli Dereçine Halkını kutlarım. Güzel hizmetlere vesile olsun. Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum Yaz